Deskundige Zorg

Over Mij

Wie ik ben

Mijn naam is Sandrijn Vreugdenhil. Ik werk sinds 2000 als gedragskundige/orthopedagoog in de gehandicaptenzorg.

Een werkwijze is voor mij meer dan alleen de theorie. De werkwijze moet inzichtelijk zijn en echt tot leven komen. Gebeurtenissen plaats ik in de context van de werkfase waarin uw organisatie zich bevindt. Zo doorziet u wat er werkelijk gebeurt. U leert dingen in een perspectief te plaatsen en de volgende fases te voorspellen. Dit geeft helderheid en zekerheid in uw organisatie.
Wat u van mij kunt verwachten:

Visie en missie

Alle mensen hebben waarden, behoeften en kwaliteiten en kunnen hiermee van betekenis zijn voor elkaar. Ik geloof dat bewustzijn hiervan en hiernaar handelen, bijdragen aan een mooi leven.

Ik help mensen en teams deze waarden, behoeften en kwaliteiten te ontdekken, te verbinden en in daden om te zetten. Ik help uw organisatie om processen te vereenvoudigen en te verbinden zonder de idealen uit het oog te verliezen.

Mijn werkwijze

Ik werk met de methodische kwaliteitscirkel van Deming (Plan-Do-Check-Act). Dit is een cyclische werkwijze. Act betekent: we vormen ons een beeld van de situatie en staan stil bij een perspectief. Plan is de fase waarin we doelen stellen. Do betekent deze doelen uitvoeren. Check is de evaluatie. Wat hebben we bereikt? Is het doel gehaald, zijn we een stap dichter bij het perspectief? In de Act-fase stellen we het beeld en de doelen weer bij.

De kwaliteitscirkel is goed te combineren met andere methodieken en werkwijzen, zoals

Neem contact op voor meer informatie over mijn werkwijze

Wat klanten zeggen